Europris

I dag er vi en av landets mest kjente kjeder. Nærmere 100% av alle nordmenn sier de kjenner til Europris. Butikkene våre er lokalisert over hele vårt langstrakte land, og vi forventer å vokse med ca. 5 nye butikker hvert år. Ca. 89% av våre butikker er egeneide butikker og de siste 11% er eid av franchisetakere.

Vi er en hjørnesteinsbedrift i Fredrikstad, hvor vårt hovedkontor ligger. Vårt store nye sentrallager ligger i Moss. På lageret vårt jobber det ca. 150 ansatte hver eneste dag med å ta imot ordrer, og motta og sende ut varer til butikkene våre. På hovedkontoret vårt forøvrig er det over 100 ansatte som har som oppgave å gjøre hverdagen ute i butikk enklere og mer effektiv.

Mer enn 86% av varene våre kommer fra egen grossist. Vi har fokus på å kjøpe flest mulig varer direkte fra produsent, i store kvanta og gjerne sammen med internasjonale partnere. Det gjør at vi kan holde så lave priser.

Vi er brennende engasjert i at det skal bli enklere å drive en god Europris-butikk og det tror vi også vil komme deg som kunde til gode.

Våre åpningstider:

Mandag - Fredag: 09:00 – 20:00

Lørdag: 09:00 – 18:00

Hjemmeside: www.europris.no

E-post: ep373@europris.no

Tlf: 75646418